Real Madrid la un pas de transferul lui Gabriel Jesus

0
345
Cine ar putea fi succesorul lui Ancelotti pe banca Realului?

Real Madrid la un pas de transferul lui Gabriel Jesus

Real Madrid este la un pas să transfere noul copil-minune al fotbalului brazilian, Gabriel Jesus. Jurnaliştii de la As susţin că „galacticii” au câştigat lupta cu marea rivală, Barcelona, pentru semnătura atacantului lui Palmeiras, de care mai este interesată şi Inter.

Directorul sportiv al lui Palmeiras, Alexandre Mattos, se află în Spania pentru a pune la punct detaliile trecerii lui Jesus pe Santiago Bernabeu.Real Madrid la un pas de transferul lui Gabriel JesusReal Madrid va plăti clauza de reziliere de 24 de milioane de euro a contractului lui Gabriel Jesus cu Palmeiras. Valabilă doar pentru plecarea la patru cluburi: Real, Barcelona, Manchester United şi Bayern Munchen.

„Galacticii” ar trebui însă să mai investească încă zece milioane de euro pentru comisioane. Având în vedere că agenţii jucătorului deţin 55 % din drepturile federative ale lui Gabriel Jesus, Palmeiras 30 %, iar fotbalistul 15 %.

Golgeterul campionatului brazilian ar vrea însă să fie lăsat încă un sezon şi jumătate la Palmeiras. Sub formă de împrumut, solicitare cu care Real Madrid este de acord.

Fotbalistul în vârstă de 19 de ani vrea să devină cel mai tânăr golgeter din istoria campionatului brazilian. Iar în sezonul viitor şi-ar dori să ajute clubul din Sao Paulo şi în Copa Libertadores.Real Madrid la un pas de transferul lui Gabriel Jesus

Gabriel Jesus e liderul marcatorilor din Brazilia, cu zece goluri în 14 meciuri. Se anunţă a fi printre starurile naţionalei ţării sale la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

8 milioane de euro e cota de piaţă a lui Gabriel Jesus, potrivit site-ului specializat transfermarkt.de

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.